Direct contact? Bel: 06 - 551 433 44

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

10 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Yana
Yana -
9/10
Toegevoegd op 12 december 2021

Ik ben begin dit jaar bij Studio Oosterwold ten rade gegaan toen ik vast liep met mijn projectontwikkelaar en aannemer. Zij hebben mij geholpen een andere weg in te slaan met nieuwe plannen voor een andere woning. Dit heeft mij veel kosten en vooral stress bespaard. Bij voorkeur had ik met Studio Oosterwold mijn nieuwe woning ontworpen en gerealiseerd maar helaas kon dit niet binnen mijn budget. Uiteindelijk heb ik voor een Koshaus gekozen en heeft Studio Oosterwold de benodigde werkzaamheden voor de omgevingsvergunning verricht. Ik ben super blij met de ondersteuning en het verkrijgen van de vergunning!

Dorien
Dorien -
10/10
Toegevoegd op 30 november 2021

Na een lange zoektocht naar een betaalbaar ontwerp en bouwer voor ons nog te bouwen huis in Oosterwold heeft Studio Oosterwold dit voor ons geregeld. Er is een mooi ontwerp uitgekomen en Rene heeft ons in contact gebracht met een aannemer die een offerte heeft opgesteld die past binnen ons budget. Daar waren wij ontzettend blij mee. Roelof en Rene zijn pragmatisch te werk gegaan. De tekeningen waren snel gemaakt en de vergunningen waren eveneens snel rond. In januari gaan de palen de grond in. We kunnen niet wachten :-)

Joop
Joop -
10/10
Toegevoegd op 28 november 2021

Studio Oosterwold heeft bij de aankoop van mijn woning in De Bilt advies gegeven over het duurzaam maken en uitbreiden van mijn vrijstaande jaren '80 woning. Op zo'n moment wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn en of alles haalbaar is binnen budget. Heeft het zin te isoleren? (ja). Gaan we toch vloerverwarming aanleggen voor het comfort en is dat uitbreiden met een hybride warmtepomp? (ja). Ook het levensbestendig maken en eerste ideeën over de indeling en uitbreiding zijn zeer waardevol gebleken.

Studio Oosterwold kan ik zeer aanbevelen als partij bij een verbouwing van een woning! Ze werken snel en met veel plezier. Het contact met René is direct en voelt goed. Ze komen met voorstellen waar ik zelf niet aan gedacht had. Via hen ook direct een plezierig contact met de aannemer. René heeft een perfect gevoel wie een klus als deze aankan. Deze leverde uitstekend werk en gaf mij veel vertrouwen in het gehele traject. Overal omheen hoor ik verhalen van hoe het misgaat door onervaren werklui en aannemers die er met de pet naar gooien. Niet in mijn geval, en mensen geloven mij bijna niet als ik zeg dat alles goed is gegaan...
René heeft een uitgebreid netwerk, dat bleek bijvoorbeeld toen extra vloertegels uit Italië moesten komen. Hij lost het gewoon op zonder dat het mij stress oplevert.
Ook hebben ze bij Studio Oosterwold voor de tuin veel bruikbare adviezen gegeven. Ik geniet iedere dag van een schitterende woning!

Studio Oosterwold heeft mijn verbouwing met veel zorg en liefde begeleid en ze boden ook na de verbouwing steun bij de keuze van de keuken en inrichting van de badkamer. Mijn specifieke wensen hebben ze heel goed meegenomen in het gehele traject. Toppers!!

Jan en Karin Broersma
Jan en Karin Broersma -
9/10
Toegevoegd op 28 november 2021

Een hoog verdiend cijfer van ons om de volgende redenen.
Onze ideeën van onze grote verandering in ons pas aangekochte huis worden door René opgepakt en positief doorontwikkeld met verassende elementen en mogelijkheden. Zijn communicatie en bereikbaarheid is erg goed en hij heeft een netwerk van mensen in andere disciplines die van het zelfde professionele hout gesneden zijn. In het gehele proces ging ook iets mis, het ontwerp van het buitenterras met schuur was door een afwijkende regel in onze gemeente t.o.v. landelijk onjuist getekend waardoor heipalen onjuist stonden hij heeft dit direct herstelt voor eigen kosten zonder enig discussie, kortom heel professioneel.
een aanrader.
Jan en Karin

Green Design  For  You
Green Design For You - Green Design For You
10/10
Toegevoegd op 28 november 2021

Studio Oosterwold heeft ons inmiddels een aantal keren aanbevolen bij hun processen. Wij als groenpartner van Studio Oosterwold weten altijd waar we aan toe zijn.

Heldere en open communicatie, procesmatig en kwalitatief een project van A tot Z kunnen aanpakken zorgt er voor dat we elke keer, vanuit dezelfde kernwaarden een prettige duurzame relatie kunnen opbouwen.

Daarnaast hebben we Studio Oosterwold, constructief naar diverse bouwwerken in onze projecten laten kijken. Het proactief meedenken zorgt ervoor dat we alle vraagstukken vroegtijdig en voor de start van een project kunnen tackelen.

Wij zijn Studio Oosterwold dan ook erg dankbaar voor de prettige samenwerking en de kwalitatieve projecten, die we samen hebben afgerond.

Op naar nog vele projecten en een fijne tijd in onze samenwerking!

Rodrigo
Rodrigo - Ro3Go
8/10
Toegevoegd op 26 november 2021

Met passie, betrokkenheid en oog voor detail heeft Studio Oosterwold het huis ontworpen waar ik nu met veel plezier in woon. De deur van de Studio staat altijd open voor vragen en een kennismakingsgesprek.

Vincent Nimwegen
Vincent Nimwegen -
10/10
Toegevoegd op 25 november 2021

Studio Oosterwold heeft voor ons een aantal prachtige ontwerpen gemaakt voor de verbouwing van ons 100 jaar oude huis in Bloemendaal. Stuk voor stuk goed doordacht met slimme details en veel oog voor onze wensen. Heel inspirerend en creatief! Waar we zelf niet uitkwamen werd geweldig opgelost zodat we meteen wisten: dit is het. Ons huis is een prachtig geheel geworden met oude en nieuwe delen. Verder is de communicatie heel relaxed en duidelijk. Alle afspraken meer dan nagekomen, we zijn enorm blij. Een dikke 10.

Erwin van Marle
Erwin van Marle -
10/10
Toegevoegd op 25 november 2021

wij hebben in een spannend gebied = maak oosterwold.nl - Rene konings ontdekt die onze 2 huizen onder 1 dak heeft getekend en begeleid naar de aannemer toe

Wij hebben met een beperkt budget - in samen spraak met Rene - materiaal keuzes en indeling keuzes gemaakt die nu zijn vruchten afwerken. in ons creatief proces paste hij - en trok ons over keuze angsten heen

Martijn + Mark
Martijn + Mark -
10/10
Toegevoegd op 9 juni 2021

Geen stress meer door Studio Oosterwold!! Jullie hebben mij heel erg geholpen het traject in Oosterwold te doorlopen. Dat gaf mij erg veel steun en vooral rust! Ik kan dit iedereen zeer aanbevelen. Leuke mensen, pragmatisch en wonen zelf in Oosterwold.

Martin & Jolande
Martin & Jolande -
10/10
Toegevoegd op 3 mei 2021

Studio Oosterwold heeft voor ons het tuinontwerp inclusief het ecologisch onderzoek en de aanvraag voor de watervergunning gedaan. Ik ben heel blij met het ontwerp! Word ik erg gelukkig van! Dank nogmaals.