Direct contact? Bel: 06 - 551 433 44

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

17 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Ylva
Ylva -
10/10
Toegevoegd op 12 april 2022

Onze tuin is heel mooi geworden dankzij de fijne en goede adviezen van Marjolijn! Ik had nog nooit een tuin aangelegd en had ook geen kennis van hoe of wat maar door haar expertise is het een hele fijne tuin geworden. Ik kreeg idéen en tips over bomen en beplanting, de verdeling van het oppervlak, het licht etc. Zij weet heel veel, is enthousiast, betrokken en had antwoord op al mijn vragen. Marjolijn bleef geïnteresseerd en betrokken tijdens de hele tuin-aanleg. Echt super! πŸŒΎπŸ‘

Daniël & Rianne
Daniël & Rianne -
10/10
Toegevoegd op 2 maart 2022

Alweer een 10?
Ja en terecht! We hadden de wensen als veel groen, eten uit de tuin, en recreatie. Dat alles is op een hele natuurlijke manier samengevloeid tot een heerlijke tuin die elke maand weer mooier wordt.
Met praktische tips, een uitgedacht plant-plan en zo nu en dan even inchecken of er nog vragen zijn, maakt dat we haar iedereen aanraden.

Anna
Anna -
10/10
Toegevoegd op 23 februari 2022

Marjolein heeft ons super geholpen met het ontwerp van onze tuin. Ze luisterd erg goed en houd rekening met onze wensen én de omgeving. Erg blij met het ontwerp en de nazorg. Ze geeft ook veel praktische tips wat betreft de uitvoering van het ontwerp en weet betrouwbare leveranciers. Erg aan te bevelen!

Myranda Jongeling
Myranda Jongeling -
10/10
Toegevoegd op 31 januari 2022

Een hoog cijfer maar geheel verdiend.
Wij kwamen er zelf niet uit met de indeling van de tuin. Marjolijn heeft onze wensen en dromen aangehoord en vervolgens een prachtig plan gemaakt waar alles in zat. Aan alles was gedacht; niet alleen aan ecologische argumenten, maar ook aan zonnestand, windrichting, doorkijkjes, praktische dingen en je merkt dat ze ook oog heeft voor de architectuur van een tuin.
Het contact was warm en inspirerend. Bovendien komt ze ook af en toe eens kijken hoe het er bij staat. Kortom; alle lof.

Wim
Wim -
10/10
Toegevoegd op 28 januari 2022

Heel erg tevreden over het tuinontwerp van Studio Oosterwold! Marjolijn is heel vriendelijk, open en direct. Eerst heeft zij onze wensen geïnventariseerd. Toen een eerste schets gemaakt en met ons besproken. Daarna het definitieve ontwerp. Aan alles is gedacht. Zonnestanden, windrichtingen, zon en schaduw, etc. Ook fijn is de nazorg. Alles is gewoon top!

Margo
Margo -
10/10
Toegevoegd op 27 januari 2022

Super enthousiast over de samenwerking met Marjolijn van Studio Oosterwold!
Mijn stadstuin was al jarenlang aan renovatie toe, maar het wachten was tot de buren besloten hun bamboe te verwijderen.
Met Marjolijn is een tuinontwerp gemaakt dat mijn wens tot hergebruik van al bestaand materiaal optimaal heeft gerealiseerd. In de beplantingskeuze is een perfect evenwicht gevonden tussen kleur, hoogteverschillen, biodiversiteit voor bijen en insecten en afwezigheid van giftigheid voor mijn katten.
Daarbij heeft Marjolijn een hovenier ingeschakeld die niet alleen met je meedenkt tijdens het hele proces... Hij neemt zelfs de coördinatie van de planning voor de schuttingbouwer en de electriciën op zich. Dat ontzorgt!
Nog fijner is dat de serviceverlening niet ophoudt na het voldoen van de factuur!
Beter kan het voor mij niet :-)

Dave Nagle
Dave Nagle -
10/10
Toegevoegd op 20 januari 2022

Studio Oosterwold has given us excellent advice regarding the renovation of our top floor! I can highly recommend Studio Oosterwold to everyone! Rene was great to deal with and extremely friendly.

Yana
Yana -
9/10
Toegevoegd op 12 december 2021

Ik ben begin dit jaar bij Studio Oosterwold ten rade gegaan toen ik vast liep met mijn projectontwikkelaar en aannemer. Zij hebben mij geholpen een andere weg in te slaan met nieuwe plannen voor een andere woning. Dit heeft mij veel kosten en vooral stress bespaard. Bij voorkeur had ik met Studio Oosterwold mijn nieuwe woning ontworpen en gerealiseerd maar helaas kon dit niet binnen mijn budget. Uiteindelijk heb ik voor een Koshaus gekozen en heeft Studio Oosterwold de benodigde werkzaamheden voor de omgevingsvergunning verricht. Ik ben super blij met de ondersteuning en het verkrijgen van de vergunning!

Dorien
Dorien -
10/10
Toegevoegd op 30 november 2021

Na een lange zoektocht naar een betaalbaar ontwerp en bouwer voor ons nog te bouwen huis in Oosterwold heeft Studio Oosterwold dit voor ons geregeld. Er is een mooi ontwerp uitgekomen en Rene heeft ons in contact gebracht met een aannemer die een offerte heeft opgesteld die past binnen ons budget. Daar waren wij ontzettend blij mee. Roelof en Rene zijn pragmatisch te werk gegaan. De tekeningen waren snel gemaakt en de vergunningen waren eveneens snel rond. In januari gaan de palen de grond in. We kunnen niet wachten :-)

Joop
Joop -
10/10
Toegevoegd op 28 november 2021

Studio Oosterwold heeft bij de aankoop van mijn woning in De Bilt advies gegeven over het duurzaam maken en uitbreiden van mijn vrijstaande jaren '80 woning. Op zo'n moment wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn en of alles haalbaar is binnen budget. Heeft het zin te isoleren? (ja). Gaan we toch vloerverwarming aanleggen voor het comfort en is dat uitbreiden met een hybride warmtepomp? (ja). Ook het levensbestendig maken en eerste ideeën over de indeling en uitbreiding zijn zeer waardevol gebleken.

Studio Oosterwold kan ik zeer aanbevelen als partij bij een verbouwing van een woning! Ze werken snel en met veel plezier. Het contact met René is direct en voelt goed. Ze komen met voorstellen waar ik zelf niet aan gedacht had. Via hen ook direct een plezierig contact met de aannemer. René heeft een perfect gevoel wie een klus als deze aankan. Deze leverde uitstekend werk en gaf mij veel vertrouwen in het gehele traject. Overal omheen hoor ik verhalen van hoe het misgaat door onervaren werklui en aannemers die er met de pet naar gooien. Niet in mijn geval, en mensen geloven mij bijna niet als ik zeg dat alles goed is gegaan...
René heeft een uitgebreid netwerk, dat bleek bijvoorbeeld toen extra vloertegels uit Italië moesten komen. Hij lost het gewoon op zonder dat het mij stress oplevert.
Ook hebben ze bij Studio Oosterwold voor de tuin veel bruikbare adviezen gegeven. Ik geniet iedere dag van een schitterende woning!

Studio Oosterwold heeft mijn verbouwing met veel zorg en liefde begeleid en ze boden ook na de verbouwing steun bij de keuze van de keuken en inrichting van de badkamer. Mijn specifieke wensen hebben ze heel goed meegenomen in het gehele traject. Toppers!!