Direct contact? Bel: 06 - 551 433 44

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

17 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Jan en Karin Broersma
Jan en Karin Broersma -
9/10
Toegevoegd op 28 november 2021

Een hoog verdiend cijfer van ons om de volgende redenen.
Onze ideeën van onze grote verandering in ons pas aangekochte huis worden door René opgepakt en positief doorontwikkeld met verassende elementen en mogelijkheden. Zijn communicatie en bereikbaarheid is erg goed en hij heeft een netwerk van mensen in andere disciplines die van het zelfde professionele hout gesneden zijn. In het gehele proces ging ook iets mis, het ontwerp van het buitenterras met schuur was door een afwijkende regel in onze gemeente t.o.v. landelijk onjuist getekend waardoor heipalen onjuist stonden hij heeft dit direct herstelt voor eigen kosten zonder enig discussie, kortom heel professioneel.
een aanrader.
Jan en Karin

Green Design  For  You
Green Design For You - Green Design For You
10/10
Toegevoegd op 28 november 2021

Studio Oosterwold heeft ons inmiddels een aantal keren aanbevolen bij hun processen. Wij als groenpartner van Studio Oosterwold weten altijd waar we aan toe zijn.

Heldere en open communicatie, procesmatig en kwalitatief een project van A tot Z kunnen aanpakken zorgt er voor dat we elke keer, vanuit dezelfde kernwaarden een prettige duurzame relatie kunnen opbouwen.

Daarnaast hebben we Studio Oosterwold, constructief naar diverse bouwwerken in onze projecten laten kijken. Het proactief meedenken zorgt ervoor dat we alle vraagstukken vroegtijdig en voor de start van een project kunnen tackelen.

Wij zijn Studio Oosterwold dan ook erg dankbaar voor de prettige samenwerking en de kwalitatieve projecten, die we samen hebben afgerond.

Op naar nog vele projecten en een fijne tijd in onze samenwerking!

Rodrigo
Rodrigo - Ro3Go
8/10
Toegevoegd op 26 november 2021

Met passie, betrokkenheid en oog voor detail heeft Studio Oosterwold het huis ontworpen waar ik nu met veel plezier in woon. De deur van de Studio staat altijd open voor vragen en een kennismakingsgesprek.

Vincent Nimwegen
Vincent Nimwegen -
10/10
Toegevoegd op 25 november 2021

Studio Oosterwold heeft voor ons een aantal prachtige ontwerpen gemaakt voor de verbouwing van ons 100 jaar oude huis in Bloemendaal. Stuk voor stuk goed doordacht met slimme details en veel oog voor onze wensen. Heel inspirerend en creatief! Waar we zelf niet uitkwamen werd geweldig opgelost zodat we meteen wisten: dit is het. Ons huis is een prachtig geheel geworden met oude en nieuwe delen. Verder is de communicatie heel relaxed en duidelijk. Alle afspraken meer dan nagekomen, we zijn enorm blij. Een dikke 10.

Erwin van Marle
Erwin van Marle -
10/10
Toegevoegd op 25 november 2021

wij hebben in een spannend gebied = maak oosterwold.nl - Rene konings ontdekt die onze 2 huizen onder 1 dak heeft getekend en begeleid naar de aannemer toe

Wij hebben met een beperkt budget - in samen spraak met Rene - materiaal keuzes en indeling keuzes gemaakt die nu zijn vruchten afwerken. in ons creatief proces paste hij - en trok ons over keuze angsten heen

Martijn + Mark
Martijn + Mark -
10/10
Toegevoegd op 9 juni 2021

Geen stress meer door Studio Oosterwold!! Jullie hebben mij heel erg geholpen het traject in Oosterwold te doorlopen. Dat gaf mij erg veel steun en vooral rust! Ik kan dit iedereen zeer aanbevelen. Leuke mensen, pragmatisch en wonen zelf in Oosterwold.

Martin & Jolande
Martin & Jolande -
10/10
Toegevoegd op 3 mei 2021

Studio Oosterwold heeft voor ons het tuinontwerp inclusief het ecologisch onderzoek en de aanvraag voor de watervergunning gedaan. Ik ben heel blij met het ontwerp! Word ik erg gelukkig van! Dank nogmaals.

vorige 1 2