Direct contact? Bel: 06 - 551 433 44

HomeNieuwbouw

NIEUWBOUW

Studio Oosterwold ontwerpt en realiseert duurzame woningen en bedrijfsruimtes. Naast onze ambitie om de juiste ecologische materialen toe te passen en energie neutraal te ontwerpen denken we goed na over comfort, bouwkosten, logische plattegronden, het toekomstig gebruik van de ruimte en de levensbestendigheid van het ontwerp.

Uniek

Ieder mens is uniek, net als jouw bouwproject! De reis van het ontwerp tot het realiseren van jouw droom verloopt bij Studio Oosterwold in overzichtelijke, heldere stappen. Per fase stemmen we veelvuldig de plannen af. Dit is een dynamisch traject waarin de wensen steeds helderder worden vertaald in het ontwerp.

Duurzaam

Een duurzaam ontworpen woning begint bij de visie en het ontwerp! Een kleinere, ecologische woning bespaart grondstoffen en wordt gerealiseerd met milieuvriendelijke materialen. Hierdoor wordt het milieu minder belast. Een duurzame woning is energiezuinig en zeer comfortabel. Het aangename binnenklimaat is gezonder voor bewoners dan traditionele bouw.

Realisatie

Studio Oosterwold werkt nauw samen met verschillende partijen die garant staan voor een degelijke en duurzame bouw van jouw woning. Wij verzorgen indien gewenst de aanvraag van de vergunningen en de contacten met de gemeente. Tevens begeleiden wij de bouw op de bouwplaats zodat de woning conform de specificaties en kwaliteitseisen wordt gerealiseerd.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw duurzame droom zijn? Neem contact met ons op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

 kennismaken contact opnemen