Direct contact? Bel: 06 - 551 433 44

HomeOver ons

Over ons

Wil jij je duurzame droomhuis laten ontwerpen of je bestaande woning duurzaam verbouwen? Heb je interesse in duurzaam bouwen en wonen? Heb je een bouwkavel of ben je op zoek naar een geschikte bouwlocatie? Zowel particulieren als zakelijke klanten helpen wij graag! 

Pioniers in Oosterwold!

Als één van de eerste pioniers hebben wij onze duurzame studio in Almere Oosterwold gevestigd! Wij ontwerpen nieuwbouw woningen en bedrijfsruimtes. Wij ontwerpen uitbreidingen en aanpassingen aan bestaande woningen en ontwerpen tuinen. Tevens ontwikkelen wij projecten (zowel CPO als individueel). Wij begeleiden bij de realisatie, van advies en keuze van een geschikte aannemer tot begeleiding van de bouw en de oplevering. Onze projecten varieren van (heel) klein (tiny house) tot heel groot. Uitgangspunt is altijd: betaalbaar, duurzaam en toekomstbestendig. 

Compleet pakket

Wij ontwerpen een compleet project inclusief de aanvraag van de omgevings- en watervergunning. Indien gewenst begeleiden we je project in de realisatiefase en oplevering. Kortom: totale ontzorging en persoonlijk contact! 

Veel ervaring met duurzaam bouwen!

Wij hebben veel ervaring met duurzame bouw- en duurzame installatietechnieken. Tevens ontwikkelen wij bouwkavels inclusief bouwvergunning waardoor je zelf op korte termijn je woning zelf kunt realiseren. 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op voor een eerste en vrijblijvende kennismaking!

 

 kennismaken contact opnemen