Direct contact? Bel: 06 - 551 433 44

HomeProjectontwikkeling

PROJECTONTWIKKELING

Studio Oosterwold is op verschillende en meerdere gebieden actief in duurzame projectontwikkeling.  

Eigen initiatief

Studio Oosterwold werkt momenteel aan een aantal woon-werk projecten waaronder project ‘De Blauwe Zaden’ waarin bedrijfsunits worden gerealiseerd waarvan officieel 33% van de oppervlakte als bedrijfswoning kan worden aangemerkt. Deze unit heeft dus zowel een werkgedeelte als een officieel woongedeelte. Op deze wijze kun je wonen en werken perfect combineren. Als je meer informatie wilt over dit ontwikkelproject neem dan contact met ons op! 

CPO

Ben je met een collectief van kopers en/of bewoners aan het oriënteren naar mogelijkheden tot gezamenlijke projectontwikkeling? Wij willen jullie graag vanuit onze discipline begeleiden en helpen jullie collectief duurzame droom waar te maken! Studio Oosterwold is o.a. actief in het ontwerpen en visualiseren van het collectief ontwerp. Daarnaast werken we nauw samen met aannemers en projectontwikkelaars die op grotere schaal werken.

Sociale huurwoningen

Wij realiseren in Oosterwold prefab woonunits die rechtstreeks uit de productiehal in Oosterwold op de fundering wordt geplaatst en aangesloten. Deze woonunits zijn standaard 4,90 x 13,0 meter en volledig ingericht met keuken, installaties en badkamer. Werkelijk plug & play door de unit aan te sluiten op de water- en elektranet.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw initiatief, CPO of projectontwikkeling zijn? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 kennismaken contact opnemen